Hoorcentrum op nieuw zittingsadres Paterswolde

Hoorcentrum Westerkwartier uit Zuidhorn heeft per 1 september 2021 een nieuw zittingsadres in Paterswolde: Huisartsenpraktijk Van Tuijl aan de Hoofdweg 155 A in Paterswolde.

Eigenaar Wilgis Schoffelmeijer, Audicien van het Jaar, verteld: “De coronaperiode vormde een natuurlijk breekpunt voor het zittingsadres in Haren en daarom besloten we een frisse start te maken op een nieuw adres in Paterswolde. We beschikken straks over een ruime rustig gelegen kamer waar we op de donderdagmiddag zitting hebben. We starten op donderdag 2 september met een tweewekelijkse zitting, telkens in de oneven weken en werken uitsluitend op afspraak. Bij voldoende aanloop breiden we uit naar elke week. Mocht het voor onze klanten bezwaarlijk zijn om naar Paterswolde te komen, dan is op afspraak ook een huisbezoek mogelijk.

Nieuwe klanten in de regio Haren en Eelde-Paterswolde zijn uiteraard ook van harte welkom op onze Hoor-Experience Dag op zaterdag 9 oktober 2021, ter gelegenheid van ons 10-jarig bestaan in Zuidhorn. Meer informatie hierover is binnenkort op onze website te vinden.”

Hans vervolgt: “We nemen onze moderne apparatuur telkens mee om een volledige hoortest te kunnen doen, aanpassing van nieuwe hoortoestellen en we verlenen service en nazorg aan bestaande klanten. In Paterswolde maken we ook afdrukken voor maatwerk gehoorbescherming, zwem- en slaapdopjes.’

Ook kunnen we een gedegen second opinion geven aan mensen die niet tevreden zijn over elders gekochte hoortoestellen (vraag naar de voorwaarden). Soms moeten mensen hiervoor eenmalig naar de Brilweg 3 in Zuidhorn komen, waar we beschikken over een gecertificeerde ‘stille kamer’.”
Als zelfstandig audiciensbedrijf werkt Hoorcentrum Westerkwartier met de nieuwste typen van alle A-merken, zoals Oticon, Bernafon, Widex, Phonak en Resound, zowel binnen als buiten het vergoedingenprotocol. Belangrijker nog is dat het bedrijf alle benodigde tijd uittrekt voor voorlichting en optimale hoorzorg, om zo te komen tot een zo goed mogelijke hooroplossing waar de klant dagelijks plezier van heeft. Ook wordt de nodige aandacht besteed aan te koppelen randapparatuur en gebruik van bluetooth verbindingen met een smartphone of tablet.

Wilt u meer weten of een afspraak maken? Bel dan 0594-500959. Een hoortoestelproef is vrijblijvend, waarbij eventueel te maken maatwerk en verzekering worden doorberekend.

Voor meer info:

Wilgis Schoffelmeijer
Hoorcentrum Westerkwartier VOF, Brilweg 3, 9801 GC Zuidhorn, tel 0594500959