Brilweg 3
9801 GC Zuidhorn
T. 0594-500959
F. 0594-500979
info@hoorcentrumwesterkwartier.nl
U hoort bij ons

Prijzen en vergoedingen

De prijzen van hoortoestellen varieren van rond de 500 euro voor een basis toestel tot ca. 2500 euro per stuk voor een zogeheten high end hoortoestel. Wat u daadwerkelijk onder de streep betaalt hangt af van veel factoren. Wij informeren u graag over de mogelijkheden en kosten.

Particuliere aanschaf

Als u zelf wilt uw optimale hooroplossing wilt kiezen, dan adviseren wij u een particuliere aanschaf. U kunt dan samen met de audicien een vrije keuze maken uit het volledige assortiment en direct genieten van de meest actuele hooroplossingen. U hoeft dus niet vijf jaar te wachten met vervanging.
U kunt mogelijk een deel van de kosten terug krijgen van de belastingdienst. Dit fiscale voordeel kan oplopen tot duizenden euro's! 
Voor slechts 40 euro kunt u een persoonlijke berekening laten maken van het te verwachten fiscale voordeel, opgesteld door een betrouwbare accountant. Indien u ook uw aangifte door deze accountant laat doen, vervallen deze kosten.

Verder bieden wij u de mogelijkheid om tegen geringe meerkosten in maximaal tien termijnen te betalen via FAMED.

Tot slot kunt u ook kiezen voor een maandabonnement, genaamd HoorAkkoord. De maandtermijn is afhankelijk van het aankoopbedrag en de looptijd (12 tot max. 60 maanden). Het HoorAkkoord is mogelijk tot een leeftijd van 74 jaar op einddatum.
Vraag naar de voorwaarden. Toetsing en acceptatie door AFIC te Leeuwarden.

Vergoeding zorgverzekering

U hebt recht op een vergoeding op hoortoestellen, indien u zich houdt aan de regels en voorwaarden van het Hoorprotocol. U hebt dan niet de vrije keuze uit ons assortiment en moet een eigen bijdrage betalen die ten laste gaat van uw verplichte eigen risico van € 385,00 in 2017.
Sommige zorgverzekeraars hebben alleen contracten afgesloten met enkele ketens. Toch kunt u ook bij een ongecontracteerde audicien WEL een vergoeding krijgen! 
Met een restitutiepolis is de vergoeding doorgaans hoger dan met een naturapolis. Met een budgetpolis is de vergoeding juist lager.
Wij informeren u graag over de mogelijkheden en voorwaarden. Prijzen en vergoedingen varieren per zorgpolis. U kunt bij ons vrijblijvend onze prijstabel inzien, zodat u precies weet wat u per toestel betaalt.
Bij een zelfstandig audicien is de keuze in merken en types hoortoestellen doorgaans groter dan bij een gecontracteerde keten. Wij leveren uitsluitend actuele hoortoestellen van 's werelds A-merken.
Ook bij aanschaf binnen ZN Hoorprotocol nemen wij de tijd voor u. Tijd die nodig is om te komen tot een optimale aanpassing. U kunt rekenen op goede zorg en aandacht, ook in de jaren van nazorg.

Overzicht aanvullende vergoedingen hoortoestellen  2017(Bron: Hoorwijzer.nl)

 

Wist u dat?

Veel hoortoestellen kunt u tegen bijbetaling laten upgraden naar een meer geavanceerde uitvoering. Uw hoortoestel krijgt dan bijvoorbeeld meer aanpaskanalen en betere luistereigenschappen, waardoor het toestel nauwkeuriger is af te stellen en prettiger klinkt. 

Widex Premium Dealer

Cochlear Certificaat

Laat u door ons bellen
U hoort bij ons

10 redenen waarom:

  • Wij nemen voldoende tijd en aandacht voor uw verhaal, de intake en volledige hoortest;
  • Wij werken in een unieke geluiddichte kamer van 20 m2, rolstoeltoegankelijk;
  • Bij ons is dagelijks een gediplomeerde StAr / triage audicien aanwezig;
  • Wij geven onafhankelijke en niet merkgebonden adviezen;
  • Wij leveren topmerken hoortoestellen, van basis- tot topsegment;
  • Wij werken naar een optimaal resultaat met Real Ear Measurement, video otoscoop, tympanometer en Surround Router;
  • Wij bieden financieringsgemak (o.a. maandabonnement, gespreide betaling, declaraties);
  • Wij overleggen waar nodig met huisartsen, KNO-artsen en Audiologisch Centrum;
  • Wij komen op medische indicatie in overleg bij u thuis;
  • Wij hebben volop gratis parkeerruimte voor de deur en natuurlijk lekkere verse koffie.