Brilweg 3
9801 GC Zuidhorn
T. 0594-500959
F. 0594-500979
info@hoorcentrumwesterkwartier.nl
U hoort bij ons

TRT therapie Groningen

TRT therapie in Groningen kan voor u een oplossing zijn wanneer u klachten ondervindt als gevolg van tinnitus of hyperacusis. Deze twee gehooraandoeningen kunnen zorgen voor klachten zoals oorsuizen of het voortdurend horen van piepende of zoemende geluiden. De klachten kunnen zwak aanwezig zijn, maar ook zo sterk dat u erdoor belemmerd wordt in uw doen en laten. Met TRT therapie in Groningen kunt u de klachten terugdringen, ook wanneer u last heeft van overgevoeligheidsreacties op geluiden. U kunt altijd eens bij Hoorcentrum Westerkwartier in Zuidhorn, Groningen, langskomen als u interesse heeft in TRT therapie.

Persoonlijke TRT therapie in Groningen

Hoorcentrum Westerkwartier kan u de nodige TRT therapie in Groningen bieden. Vanuit de hele provincie ontvangen wij mensen die de wens hebben om de klachten van de gehooraandoeningen te verminderen. Wij hebben een TRT specialist in huis die u kan helpen met gerichte en persoonlijke TRT therapie in Groningen. Het is namelijk zo dat de aandoeningen bij iedereen voor specifieke klachten zorgen. Het is daarom belangrijk om de TRT therapie in Groningen af te stemmen op uw behoeften. Uiteraard kan het traject van tevoren goed met u worden besproken, op vrijblijvende basis.

Neem contact met ons op

U bent van harte welkom bij Hoorcentrum Westerkwartier wanneer u meer wilt weten over TRT therapie in Groningen. Bezoek ons eens aan de Brilweg 3 in Zuidhorn. Wij vertellen u graag meer over de TRT therapie die wij u kunnen aanbieden. Wanneer u vragen heeft kunt u natuurlijk ook altijd vrijblijvend contact met on opnemen. Bel dan naar 0594 - 500 959 of stuur een mail naar info@hoorcentrumwesterkwartier.nl.

Wist u dat?

Kunt u niet slapen door te veel lawaai? Maatwerk siliconen slaap-zacht-oordopjes dempen het geluid en zijn comfortabel en hygienisch. Complete stilte is niet mogelijk, omdat er altijd geluid via de schedel binnen komt. U kunt bijvoorbeeld de wekker of 'alarmgeluiden' wel horen. Dat is wel zo veilig.

Widex Premium Dealer

Cochlear Certificaat

Laat u door ons bellen
U hoort bij ons

10 redenen waarom:

  • Wij nemen voldoende tijd en aandacht voor uw verhaal, de intake en volledige hoortest;
  • Wij werken in een unieke geluiddichte kamer van 20 m2, rolstoeltoegankelijk;
  • Bij ons is dagelijks een gediplomeerde StAr / triage audicien aanwezig;
  • Wij geven onafhankelijke en niet merkgebonden adviezen;
  • Wij leveren topmerken hoortoestellen, van basis- tot topsegment;
  • Wij werken naar een optimaal resultaat met Real Ear Measurement, video otoscoop, tympanometer en Surround Router;
  • Wij bieden financieringsgemak (o.a. maandabonnement, gespreide betaling, declaraties);
  • Wij overleggen waar nodig met huisartsen, KNO-artsen en Audiologisch Centrum;
  • Wij komen op medische indicatie in overleg bij u thuis;
  • Wij hebben volop gratis parkeerruimte voor de deur en natuurlijk lekkere verse koffie.