Brilweg 3
9801 GC Zuidhorn
T. 0594-500959
F. 0594-500979
info@hoorcentrumwesterkwartier.nl
U hoort bij ons

Proefperiode

Als uw hoortoestellen en eventueel oorstukjes binnen zijn, maakt de audicien met u een afspraak voor aanpassing. De toestellen worden nauwkeurig afgesteld op uw gehoorverlies.

Tijdens de aanpassing krijgt u verder instructie over de instellingen, bediening en onderhoud van uw hoorsysteem.proefperiode
U krijgt de hoortoestellen op proef mee naar huis. Tijdens de proef bent u verantwoordelijk voor verlies of beschadiging. Wij adviseren u dit risico af te kopen met een hoortoestelverzekering, die wij online voor u kunnen afsluiten.

Na een of twee weken komt u terug voor de eerste controle. We bespreken dan het hoor- en draagcomfort van de hoortoestellen. Aan de hand van uw ervaringen, kan de audicien de instellingen zo nodig veranderen.

Wij maken gebruik van meetapparatuur waarmee we op een beeldscherm kunnen zien of het versterkte geluid al dan niet binnen het bereik van uw gehoor valt. Aan de hand daarvan worden de instellingen van uw hoortoestellen verfijnd.Verder kunnen wij uw gehoorverlies nabootsen, zodat uw partner, zoon of dochter kan horen wat u hoort.

Soms blijkt tijdens de controles dat het wenselijk is nog een ander merk of soort hoortoestellen te proberen. Dat is voor ons geen probleem.

Bij iedere volgende controle worden de hoortoestellen nauwkeuriger afgesteld zodat ze voor u prettig klinken en zorgen voor een optimale spraakverstaanbaarheid. De proefperiode duurt meestal één tot twee maanden. Als u eerst naar een KNO-arts moet wordt de proefperiode in goed overleg verlengd.

Wist u dat?

Kunt u niet slapen door te veel lawaai? Maatwerk siliconen slaap-zacht-oordopjes dempen het geluid en zijn comfortabel en hygienisch. Complete stilte is niet mogelijk, omdat er altijd geluid via de schedel binnen komt. U kunt bijvoorbeeld de wekker of 'alarmgeluiden' wel horen. Dat is wel zo veilig.

Widex Premium Dealer

Cochlear Certificaat

Laat u door ons bellen
U hoort bij ons

10 redenen waarom:

  • Wij nemen voldoende tijd en aandacht voor uw verhaal, de intake en volledige hoortest;
  • Wij werken in een unieke geluiddichte kamer van 20 m2, rolstoeltoegankelijk;
  • Bij ons is dagelijks een gediplomeerde StAr / triage audicien aanwezig;
  • Wij geven onafhankelijke en niet merkgebonden adviezen;
  • Wij leveren topmerken hoortoestellen, van basis- tot topsegment;
  • Wij werken naar een optimaal resultaat met Real Ear Measurement, video otoscoop, tympanometer en Surround Router;
  • Wij bieden financieringsgemak (o.a. maandabonnement, gespreide betaling, declaraties);
  • Wij overleggen waar nodig met huisartsen, KNO-artsen en Audiologisch Centrum;
  • Wij komen op medische indicatie in overleg bij u thuis;
  • Wij hebben volop gratis parkeerruimte voor de deur en natuurlijk lekkere verse koffie.