Merken

Als zelfstandig audicien kunnen wij alles leveren wat de hoortoestelmarkt ons biedt. Bij de keuze gaan wij af op de reacties van onze klanten en onze eigen ervaringen met bepaalde merken. Op grond daarvan hebben we in de loop der jaren voorkeuren ontwikkeld.

Oticon Hoortoestellen

De visie van Oticon is een wereld te creëren waarin gehoorverlies geen beperking is. Oticon daagt conventies uit en verlegt de grenzen van technologie om de levens van mensen met gehoorverlies te veranderen.
Oticon stopt nooit met verkennen en leren over gehoorverlies en werkt voortdurend samen met meer dan 13.000 hoortoestelgebruikers en hoorzorgprofessionals die helpen begrijpen wat mensen nodig hebben en wensen. Bovendien voert Oticon toonaangevend wetenschappelijk onderzoek uit bij het onderzoekscentrum Eriksholm. Oticon is een onderdeel van de Demant groep. Het hoofdkantoor en het onderzoekscentrum Eriksholm zijn beide gevestigd in Denemarken.

bernafon Hoortoestellen

Bernafon brengt hoogwaardige hooroplossingen op de markt door toonaangevende hoortechnologie te combineren met 75 jaar bedrijfskennis in de sector. Als onafhankelijk onderdeel van de Demant groep heeft Bernafon toegang tot toonaangevende R&D en onderzoekscapaciteiten op het gebied van intern geïntegreerd circuitontwerp, signaalbewerking, audiologie, aanpassoftware en hardware-ontwerp. Bernafon is een internationaal hoorzorgbedrijf dat mensen in staat stelt beter te horen en communiceren. Het hoofdkantoor is gevestigd in Bern, Zwitserland.

Widex hoortoestellen

Widex is in 1956 opgericht in Denemarken. Inmiddels is het één van ’s werelds grootste hoortoestelfabrikanten. Widex ontwikkelt digitale technologie van zeer hoog niveau en heeft daarmee we de reputatie van één van de meest innovatieve hoortoestelfabrikanten ter wereld verworven. De compromisloze benadering van innovatie heeft bijvoorbeeld geleid tot het eerste digitale in-het-oor toestel en onze revolutionaire draadloze technologie. De missie is om de beste hoortoestellen en service te bieden. Widex hoortoestellen hebben het meest geavanceerde en natuurlijke geluid. Met deze producten kunnen mensen contact leggen en eenvoudig communiceren. Widex is een onderdeel van WS Audiology in Denemarken, opgericht in 2019 door de fusie van Sivantos en Widex. Zij combineren meer dan 140 jaar ervaring en expertise.

Phonak hoortoestellen

Sinds de oprichting in 1947 in Zwitserland, heeft Phonak zich toegewijd om levens te veranderen door de ontwikkeling, productie en distributie van geavanceerde hooroplossingen. Phonak is lid van de Sonova groep. Phonak heeft meer dan 70 jaar lang geïnvesteerd in onderzoek en innovatie, streven naar superieure kwaliteit, ongeëvenaarde precisie en betrouwbaarheid. Het is dit niveau van uitmuntendheid dat ons heeft geholpen ons productaanbod continu te verbeteren. De visie van Phonak is een wereld waarin iedereen kan genieten van horen en het leven, zonder beperkingen. Phonak zet zich in om de uitdagingen die mensen met gehoorverlies ondervinden te begrijpen en om de kwaliteit van hun levens te verbeteren.

Resound hoortoestellen

Het doel van ReSound is om het leven beter te laten klinken. Mensen met gehoorverlies vormen de basis van alles wat zij doen. De afgelopen 150 jaar heeft Resound gepionierd met innovatieve nieuwe technologieën, vooruitstrevende technieken en audiologische inzichten. Zij willen mensen een gevoel van betrokkenheid, verbondenheid en controle geven en hun leven transformeren met de kracht van geluid. ReSound is onderdeel van de GN Group. De unieke combinatie van medische geluidstechnologie met professionele audio-oplossingen voor consumenten zorgt ervoor dat Resound beschikt over unieke onderzoeks- en ontwikkelingsexpertise.