Maatwerk

Gehoorschade is onherstelbaar en kunt u dus maar beter voorkomen. Er valt immers genoeg te genieten.

Wie dagelijks te maken heeft met lawaai of gewoon de beste oplossing wil, kan het beste kiezen voor op maat gemaakte gehoorbeschermers. Precies gemaakt voor uw gehoorgang en met een passend filter voor elke specifieke geluidsomgeving.
Wij leveren onder andere ACS gehoorbescherming, gemaakt van zacht siliconenmateriaal met het perfect dempende ER filter of de nieuwe PRO filters. Beide geven een veilige demping en zijn in verschillende dempingswaarden leverbaar.

Verder zijn wij dealer van Comfoor en Noizezz gehoorbescherming.

Er zijn speciale gehoorbeschermers voor:

Klussen

Een slimme klusser beschermt z’n oren tegen het gegil van bijvoorbeeld een kettingzaag (120dB) of de dreun van de klopboor (130dB).

Motorrijden
Gehoorbeschermers die comfortabel passen onder elke helm. Geen last van windruis en piepende oren, maar puur genieten van de rit. Ook geschikt voor cabriorijders!

Muziek
Een uitgekiende reeks gehoorbeschermers voor muzikanten en muziekliefhebbers. Blijf zonder problemen genieten van jouw muziek. Armin van Buuren, Phil Collins, U2 en vele anderen gingen u al voor. Ook leveren wij In-ear monitor systemen met 1, 2 of 3 luidsprekers.

Meer informatie nodig?

Vraag een vrijblijvend gesprek aan

Reizen
Met onze speciale gehoorbeschermers reis je ontspannen en kom je uitgerust aan. Een goed begin van elke zakenreis en vakantie.

Slapen
Ongestoord slapen? Onze oordopjes sluiten storend geluid voor een groot deel buiten. Geen last meer van snurken, verkeerslawaai of de buren. Bedenk hierbij dat geluid ook via uw schedel binnenkomt, dus helemaal stil wordt het niet. Omwille van uw veiligheid is dat ook niet wenselijk, want alarmgeluiden moeten wel tot u kunnen doordringen.

Zwemmen
Water in de oren is vervelend en vergroot de kans op een oorontsteking, vooral bij kinderen met buisjes. Zwemoordopjes beschermen je tijdens zwemmen en baden. U kunt kiezen tussen maatwerk oordopjes uit eigen werkplaats of voor zwemoordopjes van duurzaam transparante siliconen, gemaakt door een oorstukjeslaboratorium.