Kom voor het beste hooradvies naar de Hoorwinkel van Groningen

Goed kunnen horen is erg belangrijk. Niet alleen in thuis en op het werk, maar ook als u zich in het verkeer bevindt. Uw gehoor kan in de loop der jaren achteruit gaan. Als u merkt dat u minder goed hoort, is het een goed idee om uw gehoor te laten testen bij de Hoorwinkel van de regio Groningen, het Hoorcentrum Westerkwartier. Wij kunnen uw gehoor testen en u adviseren over het wel of niet gaan dragen van gehoorapparaten. Ook voor gehoorbescherming kunt u bij ons terecht. Uw gehoor is tenslotte een kostbaar bezit.

De Hoorwinkel in de regio Groningen is er voor u

Alles wat met uw gehoor te maken heft vindt in het Hoorcentrum in Zuidhorn. Wij kunnen u alle soorten hoorapparaten aanmeten, afgestemd op uw behoefte. Veel daarvan worden vergoed door uw aanvullende zorgverzekering. Ook als u gehoorbescherming nodig heeft kunt u bij ons terecht. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn als u regelmatig concerten bezoekt of als u werkzaamheden doet die een gevaar voor uw gehoor kunnen betekenen. Schade aan uw gehoor is onomkeerbaar, voorkomen is dus altijd beter dan genezen. Als uw gehoor niet meer optimaal is kan in veel gevallen een hoortoestel of hoorhulpmiddel uitkomst bieden. 

Meer informatie nodig?

Vraag een vrijblijvend gesprek aan

Kom langs in het Hoorcentrum Westerkwartier

Wilt u laten testen of uw gehoor nog optimaal is? Kom dan langs in ons Hoorcentrum Westerkwartier aan de Brilweg 3 in Zuidhorn. Wij informeren u graag over alle mogelijkheden die er tegenwoordig zijn om uw gehoor te optimaliseren. U hoeft niet te blijven rondlopen met gehoorbeperkingen, er is vaak iets aan te doen.