Hoortoestel Winsum

Op nog geen twintig kilometer gelegen van Winsum is Hoorcentrum Westerkwartier in Zuidhorn gevestigd, uw specialist op het gebied van hoortoestellen. Breng dus gerust een bezoek aan ons filiaal als u merkt dat uw gehoor afneemt of dat u gehoorklachten heeft. Ons hoorcentrum beschikt over de keurmerken StAr-, CVZA- en Triage (Plus) audicien en is dus qua opleiding, werkwijze, apparatuur en inrichting zeer professioneel te noemen.

Verschillende soorten hoortoestellen

Bij Hoorcentrum Westerkwartier maken wij onderscheid tussen vier verschillende soorten hoortoestellen, te weten: achter het oor (AHO), luidspreker in het oor (LIHO), in het oor (IHO) en volledig in de oorgang (CIC, completely in channel). In ons brede assortiment heeft u keuze uit onder andere hoortoestellen van Oticon, Widex en Phonak, die toonaangevend in de hoortoestellenbranche zijn. Uiteraard volgen wij uiteraard de nieuwste trends op het gebied van hoortoestellen, zodat wij u te allen tijde van de kwalitatief uitstekende merken kunnen voorzien.

Halfjaarlijkse controle

Als u met een hoortoestel op zak weer teruggekeerd bent naar Winsum, raden wij u aan om in ieder geval om het halfjaar terug te komen voor een controle. Dit is van belang omdat wij op deze manier uw hoortoestel kunnen controleren en, waar nodig, de instellingen kunnen aanpassen. Mocht u naderhand nog vragen hebben over uw hoortoestel, dan kunt u vanuit Winsum gerust even langskomen voor vakkundig advies.

Meer informatie nodig?

Vraag een vrijblijvend gesprek aan

Advies op maat voor uw hoortoestel regio Bedum, in de buurt van Winsum

Onze medewerkers voorzien u van een vakkundig, eerlijk en persoonlijk advies en doen er alles aan om samen met u een hoortoestel uit te kiezen dat aan uw wensen voldoet. Kom dus gerust eens langs bij Hoorcentrum Westerkwartier in Zuidhorn, want voor een hoortoestel rond Bedum bent u bij ons aan het juiste adres.