Brilweg 3
9801 GC Zuidhorn
T. 0594-500959
F. 0594-500979
info@hoorcentrumwesterkwartier.nl
U hoort bij ons

Hoortoestel Winsum

Op nog geen twintig kilometer gelegen van Winsum is Hoorcentrum Westerkwartier in Zuidhorn gevestigd, uw specialist op het gebied van hoortoestellen. Breng dus gerust een bezoek aan ons filiaal als u merkt dat uw gehoor afneemt of dat u gehoorklachten heeft. Ons hoorcentrum beschikt over de keurmerken StAr-, CVZA- en Triage (Plus) audicien en is dus qua opleiding, werkwijze, apparatuur en inrichting zeer professioneel te noemen.

Verschillende soorten hoortoestellen

Bij Hoorcentrum Westerkwartier maken wij onderscheid tussen vier verschillende soorten hoortoestellen, te weten: achter het oor (AHO), luidspreker in het oor (LIHO), in het oor (IHO) en volledig in de oorgang (CIC, completely in channel). In ons brede assortiment heeft u keuze uit onder andere hoortoestellen van Oticon, Widex en Phonak, die toonaangevend in de hoortoestellenbranche zijn. Uiteraard volgen wij uiteraard de nieuwste trends op het gebied van hoortoestellen, zodat wij u te allen tijde van de kwalitatief uitstekende merken kunnen voorzien.

Halfjaarlijkse controle

Als u met een hoortoestel op zak weer teruggekeerd bent naar Winsum, raden wij u aan om in ieder geval om het halfjaar terug te komen voor een controle. Dit is van belang omdat wij op deze manier uw hoortoestel kunnen controleren en, waar nodig, de instellingen kunnen aanpassen. Mocht u naderhand nog vragen hebben over uw hoortoestel, dan kunt u vanuit Winsum gerust even langskomen voor vakkundig advies.

Advies op maat voor uw hoortoestel regio Bedum, in de buurt van Winsum

Onze medewerkers voorzien u van een vakkundig, eerlijk en persoonlijk advies en doen er alles aan om samen met u een hoortoestel uit te kiezen dat aan uw wensen voldoet. Kom dus gerust eens langs bij Hoorcentrum Westerkwartier in Zuidhorn, want voor een hoortoestel rond Bedum bent u bij ons aan het juiste adres.

Wist u dat?

Hebt u nog afgedankte hoortoestellen in een la liggen? Lever ze dan bij ons in. Wij sturen regelmatig oude, nog werkende hoortoestellen naar de Stichting Kinderhulp Togo.  
Ook steunen wij het project Uganda Hears. U kunt ook heel eenvoudig helpen door uw online aankopen te doen via SponsorKliks ten gunste van Uganda Hears.

Widex Premium Dealer

Cochlear Certificaat

Laat u door ons bellen
U hoort bij ons

10 redenen waarom:

  • Wij nemen voldoende tijd en aandacht voor uw verhaal, de intake en volledige hoortest;
  • Wij werken in een unieke geluiddichte kamer van 20 m2, rolstoeltoegankelijk;
  • Bij ons is dagelijks een gediplomeerde StAr / triage audicien aanwezig;
  • Wij geven onafhankelijke en niet merkgebonden adviezen;
  • Wij leveren topmerken hoortoestellen, van basis- tot topsegment;
  • Wij werken naar een optimaal resultaat met Real Ear Measurement, video otoscoop, tympanometer en Surround Router;
  • Wij bieden financieringsgemak (o.a. maandabonnement, gespreide betaling, declaraties);
  • Wij overleggen waar nodig met huisartsen, KNO-artsen en Audiologisch Centrum;
  • Wij komen op medische indicatie in overleg bij u thuis;
  • Wij hebben volop gratis parkeerruimte voor de deur en natuurlijk lekkere verse koffie.