Hoortoestel Bedum

Als u op zoek bent naar een hoortoestel in de omgeving van Bedum, dan moet u bij Hoorcentrum Westerkwartier wezen. Kom gerust langs als u slechthorend bent of merkt dat uw gehoor afneemt, want ons team staat voor u klaar om u te helpen zoeken naar het hoortoestel d

Topmerken hoortoestellen nabij Bedum

Hoorcentrum Westerkwartier is gevestigd in Zuidhorn, gelegen op slechts tien kilometer van Bedum, en opereert als zelfstandig audicien. Dat betekent dat wij onafhankelijk zijn en zelf bepalen welke merken wij in ons assortiment aanbieden. Onder meer de topmerken hoortoestellen Oticon, Widex en Phonak komen in ons brede assortiment voor. Daarnaast houden wij de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van hoortoestellen nauwlettend in de gaten.

Wij beschikken over de keurmerken StAr-, CVZA- en Triage (Plus) audicien, wat inhoudt dat ons hoorcentrum qua opleiding, werkwijze, apparatuur en inrichting van een uitzonderlijk hoog niveau is en met recht een hoortoestelspecialist genoemd mag worden. Tevens hebben wij de beschikking over een “box-in-a-box” aanpaskamer van 20 m2, dat voldoet aan de NEN-normen. Dat is uniek in de omgeving van Bedum. U kunt ook bij ons terecht voor gehoorbescherming op maat, zwemoordopjes en slaapoordopjes.

Meer informatie nodig?

Vraag een vrijblijvend gesprek aan

Advies op maat voor uw hoortoestel regio Bedum

Onze medewerkers voorzien u van een vakkundig, eerlijk en persoonlijk advies en doen er alles aan om samen met u een hoortoestel uit te kiezen dat aan uw wensen voldoet. Kom dus gerust eens langs bij Hoorcentrum Westerkwartier in Zuidhorn, want voor een hoortoestel rond Bedum bent u bij ons aan het juiste adres.