Brilweg 3
9801 GC Zuidhorn
T. 0594-500959
F. 0594-500979
info@hoorcentrumwesterkwartier.nl
U hoort bij ons

Hoortoestel Bedum

Als u op zoek bent naar een hoortoestel in de omgeving van Bedum, dan moet u bij Hoorcentrum Westerkwartier wezen. Kom gerust langs als u slechthorend bent of merkt dat uw gehoor afneemt, want ons team staat voor u klaar om u te helpen zoeken naar het hoortoestel dat voor u het meest geschikt is.

Topmerken hoortoestellen nabij Bedum

Hoorcentrum Westerkwartier is gevestigd in Zuidhorn, gelegen op slechts tien kilometer van Bedum, en opereert als zelfstandig audicien. Dat betekent dat wij onafhankelijk zijn en zelf bepalen welke merken wij in ons assortiment aanbieden. Onder meer de topmerken hoortoestellen Oticon, Widex en Phonak komen in ons brede assortiment voor. Daarnaast houden wij de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van hoortoestellen nauwlettend in de gaten.

Wij beschikken over de keurmerken StAr-, CVZA- en Triage (Plus) audicien, wat inhoudt dat ons hoorcentrum qua opleiding, werkwijze, apparatuur en inrichting van een uitzonderlijk hoog niveau is en met recht een hoortoestelspecialist genoemd mag worden. Tevens hebben wij de beschikking over een “box-in-a-box” aanpaskamer van 20 m2, dat voldoet aan de NEN-normen. Dat is uniek in de omgeving van Bedum. U kunt ook bij ons terecht voor gehoorbescherming op maat, zwemoordopjes en slaapoordopjes.

Advies op maat voor uw hoortoestel regio Bedum

Onze medewerkers voorzien u van een vakkundig, eerlijk en persoonlijk advies en doen er alles aan om samen met u een hoortoestel uit te kiezen dat aan uw wensen voldoet. Kom dus gerust eens langs bij Hoorcentrum Westerkwartier in Zuidhorn, want voor een hoortoestel rond Bedum bent u bij ons aan het juiste adres.

Wist u dat?

Hebt u een klacht over het nieuwe vergoedingensysteem voor hoortoestellen? Meld uw klacht rechtstreeks bij uw zorgverzekeraar of vul het klachtenformulier van de NVVS in via http://www.hoorwijzer.nl

Widex Premium Dealer

Cochlear Certificaat

Laat u door ons bellen
U hoort bij ons

10 redenen waarom:

  • Wij nemen voldoende tijd en aandacht voor uw verhaal, de intake en volledige hoortest;
  • Wij werken in een unieke geluiddichte kamer van 20 m2, rolstoeltoegankelijk;
  • Bij ons is dagelijks een gediplomeerde StAr / triage audicien aanwezig;
  • Wij geven onafhankelijke en niet merkgebonden adviezen;
  • Wij leveren topmerken hoortoestellen, van basis- tot topsegment;
  • Wij werken naar een optimaal resultaat met Real Ear Measurement, video otoscoop, tympanometer en Surround Router;
  • Wij bieden financieringsgemak (o.a. maandabonnement, gespreide betaling, declaraties);
  • Wij overleggen waar nodig met huisartsen, KNO-artsen en Audiologisch Centrum;
  • Wij komen op medische indicatie in overleg bij u thuis;
  • Wij hebben volop gratis parkeerruimte voor de deur en natuurlijk lekkere verse koffie.