Hoorcentrum Westerkwartier in halve finale

Hoorcentrum Westerkwartier in Zuidhorn is gekozen tot één van de 18 halve finalisten voor de Jonge Ondernemersprijs van het Noorden 2013, kortweg JOP. Uit alle deelnemende Noordelijke startende bedrijven uit Groningen, Friesland en Drenthe zijn door een deskundige jury zes bedrijven per provincie geselecteerd.

De JOP stimuleert jong ondernemerstalent in Groningen, Friesland en Drenthe. In 2013 vindt de 12e JOP-uitreiking plaats. Het gaat hierbij om ondernemingen die zijn gestart tussen 1 januari 2009 en 31 december 2011. Iedere deelnemer werd onder andere beoordeeld op durf, commerciële formule, visie, strategie, kennis van de markt, doorzettingsvermogen, creativiteit, daadkracht en ambitie. De jury selecteert begin september uit de halve finalisten zes deelnemers voor de finale. Mogelijk wordt nog één extra wildcard toegekend voor de finale.

De jury van de JOP bestaat uit succesvolle ondernemers, deskundigen uit de advieswereld en academici. Samen garanderen zij een evenwichtige beoordeling van de kandidaten. Op een aantal momenten tijdens het JOP-traject beoordeelt de jury de ondernemerskwaliteiten van de kandidaten. Tijdens de finaleavond in november 2013 roept de jury de winnaar uit.

Zie www.jongeondernemersprijs.nl voor meer informatie.

Meer informatie nodig?

Vraag een vrijblijvend gesprek aan