Hoorapparaat Winsum

Bij Hoorcentrum Westerkwartier in Zuidhorn kunt u terecht voor een hoorapparaat rond Winsum. Wij heten u van harte welkom als u gehoorklachten heeft en/of merkt dat uw gehoor afneemt. Ons vakkundige personeel staat voor u klaar en heeft antwoord op al uw vragen. Hoorcentrum Westerkwartier beschikt over de keurmerken StAr-, CVZA- en Triage (Plus) audicien.

Het meest geschikte hoorapparaat voor u in Winsum

Middels een intakegesprek en een hoortest test onze audicien of het voor u nodig is om een hoorapparaat aan te schaffen. Mocht u inderdaad een hoopapparaat nodig hebben, dan bekijkt onze audicien samen met u de opties. Wij passen de instellingen van het betreffende hoorapparaat aan uw wensen aan. Tevens maken wij een controleafspraak, die binnen twee weken zal plaatsvinden. Tijdens die controle vraagt de audicien u naar uw ervaringen met betrekking tot het hoor- en draagcomfort van het hoorapparaat. Indien nodig worden de instellingen van het apparaat aangepast.

Meer informatie nodig?

Vraag een vrijblijvend gesprek aan

Bestel uw producten online vanuit Winsum

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om vanuit Winsum een bezoekje te brengen aan ons hoorcentrum, dan raden wij u onze webshop aan. U kunt de door u gewenste producten dus ook bestellen vanuit uw woonkamer in Winsum. In onze webwinkel heeft u onder andere keuze uit aansluitkabels, audio communicatie, gehoorbescherming, hoofdtelefoons en hoorondersteuning.

Vanuit Winsum is het ruim vijftien kilometer rijden naar ons filiaal, waar onze medewerkers samen met u op zoek gaan naar een hoorapparaat dat uw gehoorklachten doet afnemen.