Brilweg 3
9801 GC Zuidhorn
T. 0594-500959
F. 0594-500979
info@hoorcentrumwesterkwartier.nl
U hoort bij ons

Hoorapparaat Groningen

Het aanschaffen van een hoorapparaat in Groningen is een hele stap, zeker wanneer u voor het eerst gebruik gaat maken van een hoorapparaat. Veel mensen vinden dit een lastige stap, maar achteraf gezien hadden de meeste mensen gewenst dat ze de stap veel eerder hadden genomen. Door het kopen van een hoorapparaat in Groningen kan er dan ook veel veranderen. Mensen die eerder niet meer actief konden deelnemen aan gesprekken kunnen nu weer gezellig meepraten op verjaardagen. De aanschaf van een gehoorapparaat in Groningen betekent voor veel mensen dat zij weer uit het isolement komen. Dit is een mooi verschil dat door een klein hoortoestel gemaakt kan worden.

Een goed hoorapparaat in Groningen kopen

Wanneer u zoekt naar een goede audicien voor het aanschaffen van een hoorapparaat in Groningen, dan bent u welkom bij Hoorcentrum Westerkwartier. Wij zijn gevestigd aan de Brilweg 3 in Zuidhorn. U kunt bij ons altijd een passend hoorapparaat kopen in Groningen. Wij bieden dan ook veelzijdige oplossingen aan voor iedereen die behoefte heeft aan een comfortabele en effectieve gehooroplossing. Uiteraard krijgt u bij ons alle begeleiding die u nodig heeft. Uiteindelijk is het belangrijk dat u zich goed voelt bij het hoortoestel en dat u er optimaal profijt van heeft.

Neem contact op

U bent bij ons altijd van harte welkom voor een hoorapparaat in Groningen. Wilt u eerst vrijblijvend contact met ons opnemen, voor uzelf of voor iemand anders? Bel dan naar 0594 – 500 959 of stuur een mail naar info@hoorcentrumwesterkwartier.nl. Wij informeren en adviseren u graag. 

Wist u dat?

Onzichtbare hoortoestellen bestaan! Dat wil zeggen, ze zitten zo diep in de gehoorgang dat niemand ze ziet. Ze heten DIC, Deep In Canal. Of dit ook voor u mogelijk is, hangt af van uw gehoorverlies, de vorm van uw gehoorgang en uw budget.

Widex Premium Dealer

Cochlear Certificaat

Laat u door ons bellen
U hoort bij ons

10 redenen waarom:

  • Wij nemen voldoende tijd en aandacht voor uw verhaal, de intake en volledige hoortest;
  • Wij werken in een unieke geluiddichte kamer van 20 m2, rolstoeltoegankelijk;
  • Bij ons is dagelijks een gediplomeerde StAr / triage audicien aanwezig;
  • Wij geven onafhankelijke en niet merkgebonden adviezen;
  • Wij leveren topmerken hoortoestellen, van basis- tot topsegment;
  • Wij werken naar een optimaal resultaat met Real Ear Measurement, video otoscoop, tympanometer en Surround Router;
  • Wij bieden financieringsgemak (o.a. maandabonnement, gespreide betaling, declaraties);
  • Wij overleggen waar nodig met huisartsen, KNO-artsen en Audiologisch Centrum;
  • Wij komen op medische indicatie in overleg bij u thuis;
  • Wij hebben volop gratis parkeerruimte voor de deur en natuurlijk lekkere verse koffie.