Hoorapparaat Bedum

Woont u in de omgeving van Bedum en denkt u een hoorapparaat nodig te hebben? Controleer dit dan door de onderstaande vragen te beantwoorden:

  • Merkt u vermoeidheid of irritatie tijdens of na een lang gesprek?
  • Hebt u tijdens een gesprek last van lawaai op de achtergrond?
  • Hebt u het idee dat mensen meer mompelen of zachter praten ten opzichte van vroeger?
  • Mist u soms belangrijke punten tijdens een gesprek of moet u vaak de persoon vragen zichzelf te herhalen?
  • Zet u met regelmaat de televisie of radio harder?
  • Is een telefoongesprek voeren voor u vermoeiend?
  • Krijgt u om uw heen wel eens signalen dat uw gehoor mogelijk is beschadigd?

Als u één van de vragen met ‘ja’ heeft beantwoord, dan raden wij u aan om langs te komen bij Hoorcentrum Westerkwartier in Zuidhorn, dat goed bereikbaar is vanuit Bedum.

Intakegesprek en hoortest

Door middel van een intakegesprek proberen wij zo veel mogelijk over u en uw oren te weten te komen. Dit is van belang om vast te stellen of u een hoorapparaat nodig hebt. Wij vragen u onder andere naar uw medische voorgeschiedenis, eventuele ziektes of medicijngebruik, uw gehoorklachten en leef- en werksituatie. Door middel van een hoortest testen wij of u daadwerkelijk een hoorapparaat nodig heeft. Dit doen wij met behulp van een toonaudiogram. Daar kunnen wij de omvang van uw gehoorverlies per toonhoogte vaststellen. Ook moet u korte woordjes nazeggen. Een spraakaudiogram geeft dan weer welke klanken u wel of niet goed hebt verstaan. Daarnaast hebben wij de beschikking over een gehoorverlies simulator. Op die manier kunnen wij uw vrienden en/of familie uit Bedum laten ervaren wat u wel en niet hoort, zodat zij daar beter een idee van kunnen krijgen.

Meer informatie nodig?

Vraag een vrijblijvend gesprek aan

Test het apparaat uit tijdens een proefperiode

Mocht er na het intakegesprek en de hoortest blijken dat het voor u daadwerkelijk beter is om een hoorapparaat aan te schaffen, dan neemt onze audicien de mogelijkheden met u door. U mag het betreffende hoorapparaat meenemen naar Bedum om het uit te testen, zodat u precies weet of het voor u het meest geschikt is. Heeft u dus gehoorklachten en woont u in de omgeving van Bedum, kom dan gerust eens langs bij Hoorcentrum Westerkwartier in Zuidhorn.