George Bosch

Al ruim 10 jaar neemt mijn gehoor af. Ik mis momenteel ruim 30% in beide oren. In december 2016 heb ik voor de derde keer weer nieuwe hoortoestellen aangeschaft. Ik heb nog steeds een druk sociaal leven en wil daar voorlopig geen afscheid van nemen. Dus ik stelde hoge eisen aan mijn nieuwe gehoorapparaten en aan mijn audicien.

Via internet heb ik mij uitvoerig geïnformeerd over merken en soorten hoortoestellen, die verkrijgbaar zijn. Daarna heb ik mij laten adviseren bij 6 verschillende winkels. Ik werd er bij 5 winkels helaas niet vrolijk van over het advies dat ik kreeg ter oplossing van mijn behoeften en eisen. De audicien die mij goed adviseerde was helaas met handen en voeten gebonden aan een bepaald merk en/of mocht mij niet het toptoestel van een ander merk leveren.

Dus op zoek naar een onafhankelijke en gecertificeerde audicien. Ik kwam terecht bij Wilgis Schoffelmeijer van Hoorcentrum Westerkwartier in Zuidhorn. Eindelijk iemand die veel aandacht had voor mij en mijn gehoorproblemen. De uitgebreide gehoortesten vonden niet plaats in een klein geïsoleerd hokje, maar in een professionele (spreek-) ruimte. Ik mocht een aantal merken uitproberen en dat heb ik ook gedaan. In de periode van testen en bijregelen ben ik ook geweldig geholpen door Jens de Graaff.

Uiteindelijk heb ik gekozen voor het toptoestel ‘Oticon Opn Power’. Toestellen die zich constant automatisch aapassen aan de omgeving. Oticon-accessoires: afstandsbediening en TV-adapter. Mijn telefoongesprekken gaan rechtstreeks in mijn oren met behulp van de ‘Oticon App’. Bovendien kan ik eventueel mijn hoortoestellen nog wat ‘bijsturen’ met de App.
De ziektekostenverzekeraars vergoeden helaas deze toestellen niet. Gelukkig zijn de kosten aftrekbaar in de Inkomstenbelasting.

Ik ben blij. Wat een puur genot. Ik ben weer volledig in de lucht! Dank Wilgis en Jens.

Meer informatie nodig?

Vraag een vrijblijvend gesprek aan