Brilweg 3
9801 GC Zuidhorn
T. 0594-500959
F. 0594-500979
info@hoorcentrumwesterkwartier.nl
U hoort bij ons

Hoorapparaat Winsum

Bij Hoorcentrum Westerkwartier in Zuidhorn kunt u terecht voor een hoorapparaat rond Winsum. Wij heten u van harte welkom als u gehoorklachten heeft en/of merkt dat uw gehoor afneemt. Ons vakkundige personeel staat voor u klaar en heeft antwoord op al uw vragen. Hoorcentrum Westerkwartier beschikt over de keurmerken StAr-, CVZA- en Triage (Plus) audicien.

Het meest geschikte hoorapparaat voor u in Winsum

Middels een intakegesprek en een hoortest test onze audicien of het voor u nodig is om een hoorapparaat aan te schaffen. Mocht u inderdaad een hoopapparaat nodig hebben, dan bekijkt onze audicien samen met u de opties. Wij passen de instellingen van het betreffende hoorapparaat aan uw wensen aan. Tevens maken wij een controleafspraak, die binnen twee weken zal plaatsvinden. Tijdens die controle vraagt de audicien u naar uw ervaringen met betrekking tot het hoor- en draagcomfort van het hoorapparaat. Indien nodig worden de instellingen van het apparaat aangepast.

Bestel uw producten online vanuit Winsum

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om vanuit Winsum een bezoekje te brengen aan ons hoorcentrum, dan raden wij u onze webshop aan. U kunt de door u gewenste producten dus ook bestellen vanuit uw woonkamer in Winsum. In onze webwinkel heeft u onder andere keuze uit aansluitkabels, audio communicatie, gehoorbescherming, hoofdtelefoons en hoorondersteuning.

Vanuit Winsum is het ruim vijftien kilometer rijden naar ons filiaal, waar onze medewerkers samen met u op zoek gaan naar een hoorapparaat dat uw gehoorklachten doet afnemen.

Wist u dat?

Hebt u nog afgedankte hoortoestellen in een la liggen? Lever ze dan bij ons in. Wij sturen regelmatig oude, nog werkende hoortoestellen naar de Stichting Kinderhulp Togo.  
Ook steunen wij het project Uganda Hears. U kunt ook heel eenvoudig helpen door uw online aankopen te doen via SponsorKliks ten gunste van Uganda Hears.

Laat u door ons bellen
U hoort bij ons

10 redenen waarom:

  • Wij nemen voldoende tijd en aandacht voor uw verhaal, de intake en volledige hoortest;
  • Wij werken in een unieke geluiddichte kamer van 20 m2, rolstoeltoegankelijk;
  • Bij ons is dagelijks een gediplomeerde StAr / triage audicien aanwezig;
  • Wij geven onafhankelijke en niet merkgebonden adviezen;
  • Wij leveren topmerken hoortoestellen, van basis- tot topsegment;
  • Wij werken naar een optimaal resultaat met Real Ear Measurement, video otoscoop, tympanometer en Surround Router;
  • Wij bieden financieringsgemak (o.a. maandabonnement, gespreide betaling, declaraties);
  • Wij overleggen waar nodig met huisartsen, KNO-artsen en Audiologisch Centrum;
  • Wij komen op medische indicatie in overleg bij u thuis;
  • Wij hebben volop gratis parkeerruimte voor de deur en natuurlijk lekkere verse koffie.